DPS Copynet Breda | OVER ONS
15321
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15321,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

MEER DAN REPRO ALLEEN

… om u te adviseren en te begeleiden

jaren ’80: een lokaal Bredaas bedrijf begon met het aanbieden van diverse reprodiensten aan het van Coothplein 40-42. Dat bedrijf staat bekend onder de naam DPS Copynet Breda. Door de jaren heen groeide de repro uit tot een waar begrip in Breda en omstreken. Menig grote bedrijven en namen wisten DPS Copynet Breda dan ook te vinden.

 

Na een kleine en mooie 30 jaar werd het stokje in 2008 overgedragen aan Dina Mujagic. Tezamen met het team van destijds werden de schouders eronder gezet om de naam en reputatie van DPS Copynet Breda hoog te houden. In 2014 werd tevens het gehele machinepark geüpdatet en ook het assortiment kreeg een flinke uitbreiding aan mogelijkheden.

 

Met al dat wij u te bieden hebben is en blijft DPS Copynet Breda als ruim 35 jaar de “place to be” voor al uw grafische wensen en ideeën.