DPS Copynet Breda | AANLEVEREN
15778
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15778,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

DOCUMENT SPECIFICATIES

Wij kunnen bijna alles voor u printen …

Wij van DPS Copynet Breda proberen met u mee te denken in de realisatie van uw drukwerk. Daarbij hebben wij ook uw hulp nodig. Het begint namelijk bij de opmaak van uw document. Hier links vindt u een duidelijke weergave m.b.t. de basis opmaak van uw te printen document.

Wij beschikken over Adobe en Office software, echter gaat onze voorkeur uit dat u uw bestand aanlevert als PDF. Dit bestandstype kan niet verspringen en garandeert dat wat u thuis op uw beeldscherm ziet, gelijk is aan dat bij ons op het beeldscherm.


DIT GELDT NIET VOOR DE KLEUREN VAN UW DOCUMENT!

De kleuren van uw beeldscherm zullen hoogstwaarschijnlijk niet gekalibreerd zijn. Om een duidelijk beeld te krijgen van de kleuren raden wij ten alle tijde aan om een proefdruk te laten maken.

We doen uiteraard ons best om kleurechtheid te bewaren. Echter zijn wij afhankelijk van de machine wat dat betreft. Als de kleur van de proef naar wens is, en u wilt de opdacht op een ander moment herhalen, raden wij aan een exemplaar achter te laten. Dan kunnen we aan de hand daarvan ons best doen om de kleur zo gelijk mogelijk te houden.


AANLEVEREN ALS WORD BESTAND IS OP EIGEN RISICO

Levert u Word bestanden aan en laat u het opslaan als PDF aan ons over dan is dat op uw eigen risico. Onze instellingen of versie van de software kan net verschillen waardoor het eindresultaat anders kan zijn dan u op uw eigen scherm ziet. Opslaan als pdf kan simpel weg door bij opslaan als te kiezen voor pdf in plaats van word.


LEVEREN JE EEN PDF AAN BESTAAND UIT MEERDERE LAGEN SLA HET DAN OP ALS PDF/X-1A:2001

In veel grafische programma’s zoals bijvoorbeeld Indesign, Photoshop of Illustrator werk je in meerdere lagen. Immers komt het wel eens voor dat er in één van de vele lagen die je hebt gebruikt een speciaal effect is toegepast zoals een transparante foto of schaduw. Door incorrect opslaan van het document kan deze laag ook effect hebben op onderliggende lagen. Dit kan soms onvoorspelbare drukresultaten als gevolg hebben. Om dit te voorkomen is ons advies om je bestand op te slaan of te exporteren als PDF/X-1A:2001

 

Dps Copynet Breda is niet aansprakelijk voor afwijkingen in geprint werk dat anders uitkomt dan verwacht, zoals problemen die veroorzaakt worden door de manier waarop bestand en ontwerp worden opgemaakt. Klant blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor het door hun aangeleverde werk.

[/qode_vertical_slide_content_item]